A GYÓGYSZERTÁR, AHOL MEGKÉRDEZHETI GYÓGYSZERÉSZÉT!

Szt. Rókus Patika

Magunkról

Mór város ipari parkjának fejlődése egyre nagyobb átmenő forgalmat eredményezett a Wekerle Sándor utcában. Több kis üzlet, szolgáltató telepedett meg a Rókus Kápolna közelségében növelve a városrész gazdasági teljesítőképességét.
A Szent Rókus Gyógyszertár 1999. október 8. óta segíti a környék betegeit jó tanáccsal, gyógyszerekkel. A következő évben Csákberényben nyitott fiókgyógyszertárat, amit 2008-ig működtetett. A pusztavámi egészségházban 2008-ban vette át a fiókgyógyszertár vezetését. 2009-ben az akkor szárnyait bontogató gyógyszerészi gondozás keretében vérnyomásméréssel, vércukor ellenőrzéssel, testsúly és testmagaság méréssel bővült a szolgáltatások köre. 2010-től Kincsesbánya és Magyaralmás települések gyógyszerellátását is biztosítja Fiókgyógyszertárak nyitásával. Bevezetésre került az egészségpénztár kártyával történő fizetést, valamint babamérleg kölcsönzési lehetőséget indított, valamint ügyeleti szolgálatot is ellát.
Napjainkban három gyógyszerész és három szakasszisztens kolléga nyújt segítséget a betegeknek és egészségben maradni vágyóknak egyaránt.

A kollektíva:

Gyógyszerészek:
Dr. Szente Árpád - gyógyszertár vezető
Dr. Nyíri Éva
Dr. Tóth Máté

Gyógyszertári szakasszisztensek:
Fürészné Svehlik Ildikó
Hinoráné Wurczinger Zsuzsanna
Pintér Hajnalka

>> Címlap Magunkról